Nog een week te gaan: 35 musea doen mee

Vandaag over een week (maandag 1 juni) gaat wiki loves art /NL met een kick off evenement in het Joods Historisch Museum in Amsterdam van start. In de afgelopen week hebben wij nog 11 aanmeldingen onvangen zodat het aantal deelnemende instellingen inmiddels op 35 staat.

Nieuw op de lijst van deelnemende instellingen zijn het Van Abbemuseum (Eindhoven), het Audax Textielmuseum (Tilburg), het Van Gogh Museum (Amsterdam), debedrijfscollectie van de ING bank (Amsterdam), het Nederlands Openluchtmuseum (Arnhem), NEMO (Amsterdam), het Noordbrabants Museum (’s-Hertogenbosch), het Het Schunck Glaspaleis (Heerlen), het Thermenmuseum (Heerlen), het Volkenkunde Museum (Leiden) en het Westfries Museum (Hoorn). Wij zijn blij met deze neiuwe aanwinsten en kijken uit naar 1 juni.